+38944373702
first page

ОСИГУРУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ
ДРВНИ И МОДЕРНИ СТОЛИЦИ
ДИЗАЈНИРАНО ЗА ДА СЕ ЧУВСТВУВАТЕ
КОМФОРТНО, СТАБИЛНО
СО ПРЕЦИЗНА ПОДДРШКА
И ПОСВЕТЕНА
ГАРАНЦИИ

Intertoping е производител на високо квалитетни столици за модерната животната средина.

Intertoping производите се произведуваат да се придржуваат кон строго европските стандарди за безбедност. Intertoping производите се признаваат на регионално и на меѓународно ниво како високо квалитетни производи и снабдувачи на Регионални дистрибутери со асортиман од висока класа на дрвени столови. Ние нудиме висококвалитетни производи, услуги, во комбинација со клиентни - услиги и се грижиме за сите кориснични барања и потреби.