+38944373702
first page   З А  Н А С


За нас

ИнтерТопинг д.о.о.е.л од Боговиње, Тетово го основувавме 1994 год. како компанија со 100 посто приватен капитал.
Навистина “Inter Toping” е млада компанија што се занимава со изработка на маси и столови и дизајнирање на деловни објекти (гастрономија) чија основа замисла беше да се одговори на потребите на пазарот.
Почнавме со тројца вработени и во моментот достигнавме вкупен број на десет вработени со професионално искуство и со современ органограм на работата на менаѓментот и администрацијата.
Ние нудиме целосен концепт креиран од вашите потреби. Истиот концепт се имплементира и на крај ви се доставува како долгорочно решеније за понатамошната соработка и доверба. Тајната за доброто деловно работење на нашата компанија секогаш е во одличното менаџирање и организација.

Нашето мото е: “Обезбедување на квалитет, безбедноста и подршка за нашите партнери”.