+38944373702
first page

SIGURIM TË CILËSISË
KARRIGE DRURI DHE MODERNE
DIZAJNUAR PËR TË NDJENJUR
REHATSHËM DHE QËNDRUESHËM
ME PËRKRAHJE PRECIZE
DHE GARANCION TË
PËRKUASHTUAR

Intertoping është prodhues i karrigeve me cilësi të lartë për një mjedis jetësor modern.

Produkte e Intertoping janë të prodhuara t'u përmbahen standardeve të rrepta europiane për siguria. Produktet Intertoping janë të njohura në rajon dhe ndërkombëtarisht si prodhim me cilësi të lartë dhe shpërndahen tek furnizuesit rajonal me një shumëllojshmëri të klasit të lartë të karrigeve të druri. Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë, shërbim, të kombinuara me nevojat e konsumatorëve të shkëlqyer e kujdesemi për të gjitha kërkesat e konsumatorëve dhe të nevojave të tregut.